Skip to main content

Wat anderen zeggen

The proof of the pudding is in the eating

Peter Burger,
business consultant

“Ik wil je heel hartelijk bedanken voor de enorm fijne hulp. De directe en daadkrachtige manier waarop je zonder omzwervingen en vertraging de juiste handvatten weet aan te reiken en adviezen weet te geven, in combinatie met je relativerende en soms humoristische opmerkingen hebben mij goed geholpen.”

Ilonka van de Heuvel,
financieel administratief medewerker

“Het coaching traject heb ik ervaren als een zeer bijzonder en leerzaam traject. Ellen is een prettige persoonlijkheid die goed kan luisteren, de koe bij de horens vat en komt met passende oplossingen. Ze is heel betrokken, toegankelijk en staat altijd voor je klaar. Een echte aanrader dus!”

Caroline Koolschijn,
educatiemedewerker

“Ellen kan precies op het juiste moment de vinger op de ‘zere’ plek leggen. Prima begeleiding waarbij we met een systematische aanpak tot de kern van zaken zijn gekomen.”

Monique Deelman,
office manager

“Op een fijne, persoonlijke maar toch directe en eerlijke wijze heeft Ellen als cursusleidster van de training EHBS mij wegwijs gemaakt in het hedendaagse solliciteren. Meedenken en kijken naar de persoon zelf zijn de woorden waarmee ik haar werkwijze kan beschrijven. Waar ik dacht weinig nieuws te kunnen leren, heeft zij mij de ogen geopend en mij in beweging gekregen met haar vaardigheden en overredingskracht. Top Ellen hoe jij een groep mensen kan motiveren en stimuleren om zelf in actie te komen, want deze verantwoording ligt natuurlijk altijd bij jezelf. Je hebt mij zeker wakker geschud.”

Roelof Enting,
digitaaldrukker

“In afgelopen periode van baan naar baan ben ik zeer deskundig begeleid door Ellen. Zij weet in een open en menselijke sfeer precies dat wat nodig is om iemand op het goede spoor te helpen. Kortom een professional van de bovenste plank.”

Annelous Klaassen-Bastianen,
medewerker processsupport

“Drie dagdelen loopbaanbegeleiding bij Ellen heeft voor mij een stevige basis gelegd om op zoek te gaan naar een baan waar mijn kwaliteiten volledig tot uiting kunnen komen. Ellen is open, eerlijk en recht door zee en heeft mij geholpen bij meer bewustwording hoe ik als persoon functioneer en welke richting ik eigenlijk op wil in een baan.”

Sylvia Lagerweij,
coach en trainer

“Ik heb Ellen leren kennen als een trainer die boven de theorie staat en op een creatieve manier “boekenwijsheid” weet om te zetten in interactieve en leerzame werkvormen. We hebben een aantal keren samen een training gegeven en ook dat gaat vloeiend en als vanzelf. Het is een plezier om met haar samen te werken.”

Gerhard van Dijk,
grafisch medewerker

“Bij het verwerken van het verlies van mijn baan kreeg ik van Ellen grote steun naar het zoeken van werk. Haar vertrouwen en passie en inleven van je problemen gaven je een rustpunt in je zoektocht. Vooral de noodzakelijke wegwijzers en verbeteringen aan/van mijn persoonlijke cv brachten veel duidelijkheid en leidden uiteindelijk tot een succesvol resultaat. Ze was mijn leidraad tot succes!”