Skip to main content

Vitaliteit en Welzijn

Vitaliteit is energie (kracht) om te leven

Vitaliteit gaat verder dan je fysieke en mentale gezondheid. Ook emotionele ontwikkeling, zingeving en pro-activiteit zijn van belang. Met andere woorden vitaliteit heeft betrekking op zowel lichaam, hoofd, hart, ziel en persoonlijk leiderschap. Al deze onderdelen zijn op een positieve manier in balans als je vitaal bent.

Het vitaliteitstraject start altijd met een uitgebreid intakegesprek naar aanleiding van jouw coachvraag en een integrale vitaliteitscan. Dit zijn de richtinggevers voor het vervolg van het traject en vormen de basis van het persoonlijke vitaliteitsplan met concrete actiepunten.

Je krijgt inzicht in:

  • hoe je ervoor staat
  • wat er voor nodig is om optimaal vitaal te worden en te blijven en
  • waar je zelf invloed op hebt

Je wordt bewust van alle aspecten in je leven die jouw vitaliteit bepalen en laten zien hoe deze elkaar onderling beïnvloeden. Vanuit dit bewustzijn en inzicht in hoe je ervoor staat, gaan we aan de slag met coachgesprekken, handvatten, oefeningen en opdrachten om concrete stappen te zetten in de richting van meer vitaliteit, een betere balans en meer energie in “werk & leven”.

Elk vitaliteitstraject is maatwerk. Ik focus me op jouw persoonlijke situatie. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen welke route voor jou het beste is.